Hemmamatch i Tyskland väntar för Kim!

Ikväll körs den tidigare uppskjutna matchen mellan Kims Landshut Devils och Wilki Krosno.

 

Med fem vinster och sex förluster ligger Landshut Devils för tillfället på en femteplats i tabellen. Hemmalaget kommer till största delen köra vidare med samma lag som under de senaste matcherna samtidigt som Michael Härtel gör comeback i laget. Kim kommer göra på position nummer två.

 

Trans MF Landshut Devils:

1) Kai Huckenbeck

2) Kim Nilsson

3) Michael Härtel

4) Mads Hansen

5) Dimitri Bergé

6) Norick Blödorn

7) Erik Bachhuber

 

Motståndarna Wilki Krosno parkerar just nu på en tredjeplats i tabellen med sex vinster och fyra förluster. De ställer bland annat upp med de rutinerade polska förarna Tobiasz Musielak & Mateusz Szcepaniak samt 2017:års europamästare Andzejs Lebedevs.

 

Cellfast Wilki Krosno:

1) Rafal Karczmarz

2) Mateusz Szczepaniak

3) Vaclav Milik

4) Tobiasz Musielak

5) Andzejs Lebedevs

6) Franciszek Karczewski

7) Krzysztof Sadurski

 

Kommentar från Kim:

”- Det känns bra att vända hem igen. Vi är starka hemma och det brukar fungera väldigt bra för oss på hemmaplan samtidigt är det några förare i Krosno som har kört för Landshut tidigare och hittar runt bra på banan. Wilki Krosno har jämnt och bra lag så det kommer bli en tuff match men jag hoppas att vi kan slå hål på deras jämnhet. En vinst ikväll skulle vara otroligt viktigt både för att säkra platsen i ligan till nästa år men också för att vara med i kampen om en plats i slutspelet.”

0
Feed

Lämna en kommentar