Hemmamatch väntar för Kims Griparna!

Årets grundserie av Allsvenskan börjar lida mot sitt slut och för Kims Griparna återstår bara tre matcher innan ett eventuellt slutspel. Närmast på tur är dagens hemmamatch mot Vargarna.

 

Med tre vinster och fyra förluster parkerar Griparna just på en femteplats i tabellen. De kommer ikväll göra en del förändringar då toppduon Peter Ljung och Kim Nilsson är tillbaka i laget liksom Alexander Liljekvist. Kim kommer köra på position nummer fem.

 

Griparnas laguppställning:

1) Anton Karlsson

2) Patrick Skaarup

3) Peter Ljung

4) Alexander Liljekvist

5) Kim Nilsson (K)

6) John Lindman

Lagledare: Mats Boström

 

Vargarna ligger för tillfället på en tredjeplats i tabellen med fyra vinster och tre förluster. I motståndarlaget får vi bland annat se polska framtidslöftena Mateusz Tonder och Damian Pawliczak, svenska talangen Noel Wahlquist samt rutinerade svenska föraren Daniel Henderson. När lagen möttes tidigare under säsongen vann Vargarna hemma med 55-35 vilket ger de ett övertag på 20p i kampen om bonuspoängen.

 

Vargarnas laguppställning:

1) Mateusz Tonder

2) Damian Pawliczak

3) Bastian Borke

4) Noel Wahlquist

5) Daniel Henderson

6) William Björling

7) Oscar Holstensson

Lagledare: Peter Jansson, Mats Erixon & Emma Asplund Nyrén

 

Matchkommentar från Kim:

”- Jag ser fram emot att köra med Griparna igen. Jag missade förra matchen då det var dagen efter jag kraschade i Hallstavik så det ska bli roligt att komma igång med Allsvenskan också. Jag tror det kommer bli en tight match ikväll. Vargarna har ett väldigt bra lag och det är alltid lite prestige i att vinna de här matcherna då det är derbymatcher. Det kommer bli stentufft men vi behöver verkligen vinna för att fortsätta vara med i kampen om slutspelsplatserna. Förhoppningsvis kan jag och Ljung vara de som visar vägen för laget och jag hoppas att det kan vara en styrka att ha Lindman på reserven som kör väldigt bra i Nyköping.”

0
Feed

Lämna en kommentar