Hemmapremiär med Landshut Devils!

Efter att ha gjort första matchen i Sverige i fredags väntar nu en annan säsongspremiär nämligen hemmapremiär för Kims Landshut Devils.

 

Arged Malesa Ostrów har inlett polska andraligan med en vinst samt en förlust. I motståndarlaget gör Victor Palovaara comeback på speedwaycykeln efter sin skada. Vi får också se förare som fjolårets svenska mästare Oliver Berntzon samt rutinerade polackerna Grzegorz Walasek och Tobias Musielak.

 

Arged Malesa Ostrów:

1) Oliver Berntzon

2) Matias Nielsen

3) Victor Palovaara

4) Grzegorz Walasek

5) Tobias Musielak

6) Jakub Krawczyk

7) Jakub Poczta

8) Francis Gusts

 

Landshut Devils förlorade premiärmatchen borta mot Wybrzeze Gdánsk och är rejält revanschsugna nu när det stundar hemmapremiär. Kim kommer köra som nummer tre.

 

Landshut Devils:

1) Kai Huckenbeck

2) Martin Smolinski

3) Kim Nilsson

4) Lukas Baumann

5) Dimitri Bergé

6) Norick Blödorn

7) Erik Bachhuber

 

Matchkommentar:

”- Det känns bra att äntligen få komma igång på riktigt i Polen efter att det blev inställt förra helgen på grund av vädret. Jag tränade igår och tyckte det kändes bra. Jag testade lite olika inställningar som fungerade fint och nu är det bara att hoppas på att banan är någorlunda lik under dagens match. Det känns som att kroppen är på väg tillbaka. Från att jag tyckte det var jobbigt att gå uppför några trappor till att nästan känna mig 100% är ganska stor skillnad. Det är ungefär så skillnaden är med kroppen nu jämfört med för ett par veckor sedan. Jag hoppas det fortsätter i den riktningen och att jag kan hålla i min åkform”

0
Feed

Lämna en kommentar