Idag avgörs årets andra VM-deltävling!

Två veckor har gått sedan VM-premiären i Donji Kraljevec. Efter att ha tränat under gårdagen väntar idag årets andra GP-deltävling som kommer avgöras på en uppbyggd bana i Polens huvudstad Warszawa. Kim kommer köra som nummer femton.

 

Startfältet: 1) Mikkel Michelsen, 2) Robert Lambert, 3) Dominik Kubera, 4) Martin Vaculik, 5) Bartosz Zmarzlik, 6) Patryk Dudek, 7) Leon Madsen, 8) Daniel Bewley, 9) Tai Woffinden, 10) Maciej Janowski, 11) Anders Thomsen, 12) Jack Holder, 13) Fredrik Lindgren, 14) Max Fricke, 15) Kim Nilsson & 16) Jason Doyle

Matchkommentar:

”- Gårdagens träning kändes bra. Jag var med i toppen hela tiden och fick en god känsla inför dagens tävling även om jag slutade på en femtondeplats. Jag testade lite andra grejer i sista träningstillfället som var en chansning men där var det inget som fungerade vilket gjorde att jag inte kunde förbättra min tid men samtidigt slipper jag då testa det under dagen. Nu är det bara att fokusera på kvällens GP-tävling och komma dit med öppet sinne. Banan kommer säkerligen vara lite annorlunda jämfört med träningen så jag hoppas att vi hittar rätt snabbt och att starterna sitter!”

0
Feed

Lämna en kommentar