Ikväll möter Kims Rospiggarna seriefyran Indianerna på bortaplan!

Efter två veckors uppehåll drar BAUHAUS-ligan igång igen ikväll. För Kims Rospiggarna väntar bortamatch mot Indianerna.

 

Med fyra vinster, ett oavgjort resultat samt fem förluster ligger Indianerna för tillfället på en fjärdeplats i tabellen. I hemmalaget får vi bland annat se GP-föraren Max Fricke som var högst delaktig till att Australien vann Speedway Of Nations i lördags, rutinerade toppföraren Chris Holder, polska framtidslöftet Norbert Krakowiak samt svenska brödraduon Jonatan & Gustav Grahn.


Indianerna laguppställning:
1) Niels-Kristian Iversen (K)
2) Norbert Krakowiak
3) Chris Holder
4) Norbert Kosciuch
5) Max Fricke
6) Jonatan Grahn
7) Gustav Grahn
Lagledare: Peter Johansson


Rospiggarna parkerar just nu på en femteplats i tabellen med tre vinster och åtta förluster. I bortalaget är Kai Huckenbeck och Daniel Henderson tillbaka i laget. De kommer även köra riders replacement för Andzejs Lebedevs som är fortsatt skadad. Kim kommer köra på position fyra.


Rospiggarnas laguppställning:
1) Kai Huckenbeck
2) Andzejs Lebedevs (R/R)
3) Victor Palovaara
4) Kim Nilsson (K)
5) Timo Lahti
6) Daniel Henderson
7) Kevin Juhl Pedersen
Lagledare: Peter Jansson & Emil Lindqvist


Kommentar från Kim:
“- Det kommer bli en tuff match ikväll. Indianerna har ett väldigt bra lag med lokala förmågor på reserven som hittar runt bra på banan i Kumla så de är starka på alla positioner. Vi kommer åka dit och ge allt och har allting att vinna. Det gäller att vi hittar rätt från början och att vi kommer upp i den nivån som vi ska hålla. Personligen har jag bra erfarenheter från Kumla och tycker det är en rolig bana att komma till. Jag var och tränade i Nyköping i söndags och tyckte det kändes bra. Det känns som att jag har fått vila upp mig nu och det känns bra i kroppen efter vurpan. Jag ser fram emot att få köra igen!”

0
Feed

Lämna en kommentar