Ikväll gör Kim debut i Landshut Devils!

Den hektiska veckan fortsätter och Kim befinner sig just nu i Tyskland för att göra sig redo för debuten i det tyska laget Landshut Devils som huserar i polska andraligan eWinner 1. liga. För motståndet ikväll står Wilki Krosno.

 

Med tre vinster och fyra förluster ligger Landshut Devils för tillfället på en femteplats i tabellen. I deras lag för kvällen kommer Kim bland annat bli lagkamrat med Kai Huckenbeck som han även kör med tillsammans i svenska BAUHAUS-ligan men också med förare som det danska framtidslöftet Mads Hansen samt den tyska talangen Norick Blödorn. Kim kommer köra som position nummer två.

 

Trans MF Landshut Devils:
1) Kai Huckenbeck
2) Kim Nilsson
3) Erik Riss
4) Mads Hansen
5) Dimitri Bergé
6) Norick Blödorn
7) Erik Bachhuber

 

Motståndarna Wilki Krosno parkerar just nu på en andraplats i tabellen med fem vinster och två förluster inskrivet på kontot. De ställer bland annat upp med de rutinerade polska förarna Tobiasz Musielak & Matuesz Szcepaniak samt 2017:års europamästare Andzejs Lebedevs.

 

Cellfast Wilki Krosno:
1) Tobiasz Musielak
2) Mateusz Szczepaniak
3) Vaclav Milik
4) Rafal Karczmarz
5) Andzejs Lebedevs
6) Franciszek Karczewski
7) Krzysztof Sadurski

 

Kommentar från Kim:
”- Jag ser fram emot debuten i Landshut. Jag var och tränade igår och hann köra några varv ute på banan. Det kändes bra men precis som vanligt visas det först under tävlingen om allting stämmer. Starterna är otroligt viktiga i Landshut så mycket hänger på det.”

0
Feed

Lämna en kommentar