Ny bortamatch med Landshut Devils väntar!

Efter förra veckans bortaseger är det nu ett taggat Landshut Devils som beger sig till norra delen av Polen för att ta sig an Wybrzeze Gdansk.

 

Wybrzeze Gdansk parkerar för tillfället på en åttondeplats i tabellen efter två vinster och sex förluster. Hemmalaget ställer bland annat upp med den sexfaldige individuella finska mästaren Timo Lahti, rutinerade danske föraren Rasmus Jensen samt polska framtidslöftet Viktor Trofimov.

 

Zdunek Wybrzeze Gdansk:

1) Adrian Gala

2) Rasmus Jensen

3) Jakub Jamróg

4) Viktor Trofimov

5) Timo Lahti

6) Milosz Wysocki

7) Kamil Marciniec

 

Med fyra vinster och fyra förluster ligger Landshut Devils just nu på en fjärdeplats i tabellen. De kommer idag köra vidare med samma lag som vann borta mot Orzel Lodz förra söndagen. När lagen möttes tidigare under säsongen vann Landshut hemma med 47-43 vilket innebär att de har ett övertag med 4p i kampen om bonuspoängen. Kim kommer köra på position nummer två.

 

Trans MF Landshut Devils:

1) Kai Huckenbeck

2) Kim Nilsson

3) Erik Riss

4) Mads Hansen

5) Dimitri Bergé

6) Norick Blödorn

7) Erik Bachhuber

 

Kommentar från Kim:

”- Känslan i laget är bra. Vi kommer från vår första bortavinst och det är skönt att känna att vi även kan vinna på bortaplan. Gdansk har haft en tuff inledning på säsongen men har kommit igång rejält nu på slutet och har en bra form just nu. De har ett jämnt och bra lag som hittar runt bra på deras hemmabana och som kommer göra allt för att vinna men det kommer vi sätta stopp för. En vinst för oss skulle se väldigt positivt ut i kampen om en av slutspelsplatserna. Jag brukar trivas bra på banan i Gdansk. Jag hoppade in och körde för dem under ungefär halva säsongen 2019 så lite erfarenhet besitter jag från den banan som jag kan dela med mig av till laget.”

0
Feed

Lämna en kommentar