Ny hemmamatch väntar för Kims Landshut Devils!

Efter förra veckans seger hemma mot Wilki Krosno är det ett taggat Landshut Devils som idag välkomnar ROW Rybnik när det har blivit dags för grundseriens sista hemmamatch.

 

Med sex vinster och sex förluster parkerar Landshut Devils just nu på en fjärdeplats i tabellen. De kommer till största delen ställa upp med samma lag som förra veckan samtidigt som Erik Riss gör comeback i laget efter att ha missat förra veckans match på grund av matchkrock. Kim kommer köra som nummer två.

 

Trans MF Landshut Devils:

1) Kai Huckenbeck

2) Kim Nilsson

3) Erik Riss

4) Mads Hansen

5) Dimitri Bergé

6) Norick Blödorn

7) Erik Bachhuber

 

ROW Rybnik ligger för tillfället på en sjundeplats i tabellen med tre vinster, ett oavgjort resultat samt åtta förluster. Bortalaget ställer bland annat upp med de rutinerade förarna Grzegorz Zengota och Nicolai Klindt samt framtidslöftena Andreas Lyager och Patryk Wojdylo. När lagen drabbades samman tidigare under säsongen vann ROW Rybnik hemma med 53-37 vilket ger dem ett övertag på 16p i kampen om bonuspoängen.

 

ROW Rybnik:

1) Krystian Pieszczek

2) Nicolai Klindt

3) Andreas Lyager

4) Patryk Wojdylo

5) Grzegorz Zengota

6) Kacper Tkocz

7) Pawel Trzesniewski

 

Kommentar från Kim:

“- Även fast Rybnik ligger i botten av tabellen kommer det bli en tuff match. De har förstärkt sitt lag under säsongen och kommer att satsa allt för att rädda sig kvar i ligan. Samtidigt vet vi om att vi är hemmastarka och att det är vår fördel. För egen del kommer jag att testa lite nytt då vi inte har lyckats fått ihop motorn som gick sönder förra gången och egentligen är min hemmamotor där. Jag har två stycken motorer till där nere som jag kommer att testa innan matchen och som jag förhoppningsvis kan hitta rätt ganska snabbt med. Precis som vanligt gäller det att vi är starka redan från start för att sätta lite griller i huvudet på motståndarna och att alla tar sina poäng.”

0
Feed

Lämna en kommentar