Returmöte på hemmaplan väntar för Griparna!

Med halva allsvenska säsongen körd vänder nu serien för Griparna. Närmast på tur står returmötet mot Valsarna.

 

Med tre vinster och två förluster ligger Griparna just nu på en tredjeplats i tabellen. Hemmalaget kommer ikväll göra en del förändringar i laget då både Peter Ljung samt Theo Bergkvist gör comeback samtidigt som danska framtidslöftet Silas Hoegh gör sin första allsvenska match för säsongen. Kim kommer köra på position nummer fem.

 

Griparnas laguppställning:

1) Anton Karlsson

2) Silas Hoegh

3) Peter Ljung

4) John Lindman

5) Kim Nilsson (K)

6) Theo Bergkvist

Lagledare: Mats Boström & Felicia Svensson

 

Valsarna parkerar för tillfället på en sjätteplats i tabellen med en vinst och tre förluster. Även motståndarna kommer göra lite förändringar i laguppställningen då Lasse Fredriksen gör svensk säsongsdebut samtidigt som Rasmus Broberg går in på reserven. När lagen möttes förra veckan vann Valsarna hemma med 47-43 vilket ger de ett övertag på 4p i kampen om bonuspoängen.

 

Valsarnas laguppställning:

1) Victor Palovaara (K)

2) Jesse Mustonen

3) Philip Hellström Bängs

4) Lasse Fredriksen

5) Antonio Lindbäck

6) Rasmus Broberg

Lagledare: Ronny Aronsson & Torbjörn Wikström

 

Kommentar från Kim:

”- Efter förra veckans knappa förlust är vi sugna på revansch. Valsarna har gjort några förändringar i laget men det har vi också när vi får tillbaka Peter Ljung och Theo Bergkvist samt får in Silas Hoegh som körde några matcher för oss även ifjol. På pappret känns det som att Valsarna har ett jämnare lag än vad vi har men det är på banan som det ska avgöras. Jag hoppas att jag och Peter kan ta bra med poäng och slå deras toppar för då har vi chansen att vinna men Valsarna har också bra toppar med framför allt Lindbäck och Palovaara som är starka och hittar runt bra på banan i Nyköping. Det som kommer bli viktigt för oss är att alla tar sina poäng. Vår styrka är hemmabanan. Vi vet om att vi är starka på hemmaplan och är obesegrade hemma i år något som vi ska vara även efter kvällens match!”

0
Feed

Lämna en kommentar