2014 var totalt sett en väldigt bra säsong

2014 var totalt sett en väldigt bra säsong. Den började väldigt dåligt då Kim ådrog sig frakturer på nack och ryggkotor under en träning på försäsongen i USA.

2014 var totalt sett en väldigt bra säsong. Den började väldigt dåligt då Kim ådrog sig frakturer på nack och ryggkotor under en träning på försäsongen i USA. 


Med tidspress blev Kim precis klar till säsongspremiären i Elitserien. Till en början kunde man se en tillstymmelse till ringrostighet, vilket var förståeligt när man kastar sig in från en sådan skada rakt in i Elitserien.

Formen gick dock spikrakt uppåt även om vissa mindre bra dagar på jobbet fanns.

Målen inför säsongen var höga men det fanns aldrig en tanke på att sänka målen på grund av den skada Kim råkade ut för innan säsongen.

Med Silver i Svenska Mästerskapen, en av 5 svenskar att representera Sverige i Lag-VM, 15:e plats i Grand Prix tävlingen på Friends Arena, bäste poängplockare i den Allsvenska serien (inklusive bonus) med 153 poäng + 8 bonuspoäng på 69 heat samt näst högsta poängsnitt i serien och en stor förbättring på poängsnittet i Elitserien blickar vi tillbaka på säsongen som en väldigt lyckad säsong.

Här näst väntar en luciaspeedwaytävling i Hallstavik den 12:e December som också blir säsongens sista speedwaymatch.

Utöver detta är just nu de största förberedelserna igång för 2015-års säsong med att förlänga och skaffa nya samarbetspartners, planera hur teamet kommer att se ut, vad som behövs köpas in i materialväg och fysträning.

Vi i teamet vill även passa på att tacka våra samarbetspartners för en väldigt rolig och givande säsong tillsammans!

0
Feed

Lämna en kommentar