Bortamatch ikväll med Rospiggarna!

Det har blivit dags för en ny speedwaytisdag och Kims elitserielag Rospiggarna är just nu på väg till Avesta motorstadion för att ikväll ta sig an Masarna när deras fjärde bortamatch för säsongen väntar.

 

Efter en tuff inledning på säsongen ligger Rospiggarna just nu på en sistaplats i tabellen. De kommer ikväll göra lite positionsändringar i laguppställningen då bland annat Tomasz Gapinski & Adrian Miedzinski bildar par med varandra samtidigt som Kim bildar reservparet tillsammans med Kai Huckenbeck. De kommer även köra riders replacement för Victor Palovaara som är fortsatt skadad. Samtliga av deras förare kommer kunna köra för honom.

 

Rospiggarnas laguppställning:

1) Andzejs Lebedevs

2) Victor Palovaara (R/R)

3) Tomasz Gapinski

4) Adrian Miedzinski

5) Timo Lahti

6) Kai Huckenbeck

7) Kim Nilsson (K)

Lagledare: Peter Jansson

 

Masarna parkerar just nu på en sjundeplats i tabellen med en vinst och tre förluster inskrivet på kontot. I deras lag ikväll får vi bland annat se den tidigare australiensiska mästaren Rohan Tungate, rutinerade hemmasonen Antonio Lindbäck samt det lettiska framtidslöftet Francis Gusts.

 

Masarnas laguppställning:

1) Krzysztof Buczkowski

2) Rohan Tungate (K)

3) Przemyslaw Pawlicki

4) Francis Gusts

5) Antonio Lindbäck

6) Emil Millberg

7) Adrian Gala

Lagledare: Sebastian Aldén & Anton Rosén

 

Kommentar från Kim:

”- Vi behöver verkligen ta en seger ikväll. Det är väldigt viktigt att vi tar poäng för att komma ikapp i det sportsliga men också för att få med oss lite poäng inför kommande hemmamatch för att inte få ännu mera press på oss ju längre tiden går. Masarna har ett jämnt och starkt lag med flera förare som kan ta mycket poäng och de har visat att de hittar runt bra på sin hemmabana men det känns ändå som en tävling som vi kommer bjuda upp till match på. För egen del känns det alltid lite speciellt att komma till Avesta och det är alltid kul att komma dit. Jag trivs oftast väldigt bra på banan som jag också tycker är en rolig bana att köra på. Sen ska det även bli otroligt roligt att få träffa lite gamla ansikten så jag ser verkligen fram emot matchen ikväll. Jag hoppas jag kan fortsätta på min inslagna linje nu när det har börjat gått bättre och bättre för varje match jag kör. Det kommer krävas att alla tar sina poäng då det är så vårt lag är uppbyggt. Vi kommer göra allt för att köra hem säsongens första seger ikväll!”

0
Feed

Lämna en kommentar