Bortamatch med Landshut Devils väntar!

Grundserien av polska andraligan eWinner 1. Liga börjar lida mot sitt slut och för Landshut Devils återstår bara fyra matcher innan ett eventuellt slutspel. Närmast på tur är dagens bortamatch mot Zielona Góra.

 

Med sju vinster, två oavgjorda resultat samt två förluster parkerar Zielona Góra just nu på en andraplats i tabellen. Hemmalaget ställer bland annat upp med de rutinerade polska förarna Piotr Protasiewicz & Krzysztof Buczkowski, tjeckiska framtidslöftet Jan Kvech, 2018:års australiensiska mästare Rohan Tungate samt VM-föraren Max Fricke.

 

Stelmet Falubaz Zielona Góra:

1) Piotr Protasiewicz

2) Max Fricke

3) Rohan Tungate

4) Jan Kvech

5) Krzysztof Buczkowski

6) Fabian Ragus

7) Dawid Rempala

 

Med fem vinster och fem förluster ligger Landshut Devils just nu på en tredjeplats i tabellen. När lagen möttes tidigare under säsongen vann Zielona Góra med 48-42 vilket innebär att Landshut måste vinna med minst 7p för att ta hem bonuspoängen. Kim kommer köra på position nummer två.

 

Trans MF Landshut Devils:

1) Kai Huckenbeck

2) Kim Nilsson

3) Erik Riss

4) Mads Hansen

5) Dimitri Bergé

6) Norick Blödorn

7) Erik Bachhuber

 

Kommentar från Kim:

”- Vi står inför en av årets tuffaste bortamatcher samtidigt har vi ingen press på oss utan kommer åka dit och göra vårt bästa. Zielona Góra siktar på att ta sig tillbaka till högstaligan och har ett namnkunnigt lag med flera förare som har åkt där i många år och som hittar runt väldigt bra på deras hemmabana. Samtidigt känner vi att vi har ett bra och jämnt lag från ett till sju där alla kan ta poäng och om vi får allting att stämma kan vi vara med och utmana. Dagens match är en bra värdemätare inför ett eventuellt slutspel!”

0
Feed

Lämna en kommentar