Bortamatch väntar i debuten i Landshut Devils!

I och med att den tilltänkta debuten i Landshut Devils regnade borta förra veckan blir dagens match Kims första för det tyska laget som huserar i polska andraligan eWinner 1. liga. För motståndet står Orzel Lodz.

 

Med tre vinster, ett oavgjort resultat samt fyra förluster parkerar Orzel Lodz just nu på en fjärdeplats i tabellen. De ställer bland annat upp med den rutinerade danske föraren Niels-Kristian Iversen, 2016:års australiensiska mästare Brady Kurtz samt amerikanska framtidslöftet Luke Becker.

 

Orzel Lodz:

1) Niels-Kristian Iversen

2) Luke Becker

3) Marcin Nowak

4) Norbert Kosciuch

5) Brady Kurtz

6) Nikodem Bartoch

7) Mateus Dul

 

Landshut Devils ligger för tillfället på en femteplats i tabellen med tre vinster och fyra förluster. I deras lag för kvällen kommer Kim bland annat bli lagkamrat med Kai Huckenbeck som han även kör med tillsammans i svenska BAUHAUS-ligan men också med förare som det danska framtidslöftet Mads Hansen samt den tyska talangen Norick Blödorn.

 

Trans MF Landshut Devils:

1) Kai Huckenbeck

2) Kim Nilsson

3) Erik Riss

4) Mads Hansen

5) Dimitri Bergé

6) Norick Blödorn

7) Erik Bachhuber

 

Kommentar från Kim:

”- Jag träffade alla förarna i laget förra veckan och det känns som att de har fått till en bra lagsammanhållning. Det var lätt att komma in i gruppen sen är det även några förare där som jag har kört med tidigare. Erik Riss körde jag ihop med i Vargarna förut, jag är inne på andra året tillsammans med Kai i Rospiggarna och jag hann även lära känna Norick lite då han körde för Piggarna ifjol. Det känns som Landshut har fått till en bra mix med lagförare och det känns som att alla förstår att det är ett lag vi kör för. Vi möter Orzel Lodz som har ett starkt och bra lag och de har även en fördel med deras hemmabana. Det kommer bli en tuff match men vi kommer åka dit för att försöka vinna så får vi ser hur långt det räcker. Personligen vill jag bidra så mycket jag kan till laget och göra det som de tycker att jag kan tillföra vilket kanske inte bara är poängen utan även till helheten. Samtidigt vill jag känna att jag kommer in i åkningen även i den ligan och känna att jag kan hitta rätt inställningar på cykeln.”

0
Feed

Lämna en kommentar