Dags för en hektisk tävlingsvecka!

Efter tre dagars uppehåll väntar en ny hektisk tävlingsvecka för Kim. Under helgen har han tävlingar med Lanshut Devils idag samt på söndag för att sedan köra match med Rospiggarna på tisdag i Sverige innan det på torsdag är dags att flyga till Polen för träning på fredagen inför lördagen då årets andra GP-tävling körs. Första tävlingen ut är den tidigare uppskjutna hemmamatchen mot Polonia Bydgoszcz.

 

Efter att ha inlett säsongen med två vinster samt en förlust parkerar Polonia Bydgoszcz på en andraplats i tabellen. Motståndarlaget ställer bland annat upp med rutinerade danskeföraren Kenneth Bjerre, polska framtidslöftena Szymon Szlauderbach och Wiktor Przjyemski samt en av Frankrikes bästa förare David Bellego.

 

Polonia Bydgoszcz

1) Kenneth Bjerre

2) Daniel Jeleniewski

3) David Bellego

4) Szymon Szlauderbach

5) Andreas Lyager

6) Wiktor Przyjemski

7) Olivier Buszkiewicz

 

Landshut Devils har haft en tuff inledning på säsongen och ligger just nu på en sjundeplats i tabellen efter tre förluster. Till kvällens match gör hemmalaget en del förändringar då Martin Smolinski är tillbaka i laget samtidigt som Marius Hillebrand gör säsongsdebut. Kim kommer köra som position nummer fyra.

 

Landshut Devils:

1) Kai Huckenbeck

2) Martin Smolinski

3) Marius Hillebrand

4) Kim Nilsson

5) Dimitri Bergé

6) Erik Bachhuber

7) Norick Blödorn

0
Feed

Lämna en kommentar