Fullpoängad när Landshut säkrade tre poäng på hemmaplan!

Under söndagen tog mitt Landshut Devils emot Orzel Lódz på vår hemmabana. Gästerna tog ledningen med en tretvåa i det andra heatet men i heat fyra såg jag och Julian Bielmeier till att vända matchen med en fyrtvåa. I heat fem körde Marius Hillebrand och Dimitri Bergé in vår första femetta men Orzel Lódz svarade med samma valör signerad Timo Lahti och Jakub Jamróg i heat sex.

 

Under heat sju och nio var jag involverad i ytterligare två femettor nu tillsammans med Kai Huckenbeck men återigen kontrade gästerna med en femetta i heat tio. I heat elva körde vi in en fyrtvåa medan Orzel Lódz vann det tolfte heatet med en femetta. Matchens två nomineringsheat vann vi i Landshut först med en fyrtvåa innan jag och Kai stängde tävlingen med en femetta vilket gav slutresultatet 49-40 och seger till oss. Vi såg också till att hand om bonuspoängen. Som pricken över i:t blev jag fullpoängad med tretton poäng samt två bonus.


Matchkommentar:
”- Otroligt skönt att vinna samt ta hem bonuspoängen. Jag hade en bra dag med bra starter och både jag och cyklarna gjorde ett bra jobb där det kändes som allting stämde. Nu blir det tillbaka till Sverige igen och ladda inför tisdagens SM-final.”


Landshut Devils förarpoäng:
1) Kai Huckenbeck: 12p+1 (3,3,2*,1,3)
2) Kim Nilsson: 13p+2 (3,2*,3,3,2*)
3) Marius Hillebrand: 5p (0,3,1,1)
4) Dimitri Bergé: 11p+1 (3,2*,0,3,3)
5) Martin Smolinski: 5p (0,1,3,0,1)
6) Julian Bielmeier: 3p (2,1,0)
7) Norick Blödorn: 0p (X)

0
Feed

Lämna en kommentar