Hemmadebut väntar för Kim när hans Landshut Devils möter Start Gniezno!

Efter förra veckans förlust borta mot Wybrzeze Gdansk vänder Landshut Devils nu hem igen för att idag ta sig an Start Gniezno. Dagens hemmamatch blir även Kims första match på hemmaplan för säsongen.

 

Med fyra vinster och fem förluster parkerar Landshut Devils just på en fjärdeplats i tabellen. När lagen möttes tidigare under säsongen vann Start Gniezno hemma med 52-38 vilket innebär att Landshut måste vinna med minst 15p för att ta hem bonuspoängen. Kim kommer köra på position nummer två.

 

Trans MF Landshut Devils:

1) Kai Huckenbeck

2) Kim Nilsson

3) Erik Riss

4) Mads Hansen

5) Dimitri Bergé

6) Norick Blödorn

7) Erik Bachhuber

 

Start Gniezno ligger för tillfället på en sjätteplats i tabellen med tre vinster, ett oavgjort resultat samt fem förluster. Bortalaget ställer bland annat upp med den rutinerade svenska föraren Antonio Lindbäck samt polska framtidslöftet Szymon Szlauderbach.

 

Aforti Start Gniezno:

1) Antonio Lindbäck

2) Ernest Koza

3)

4) Szymon Szlauderbach

5) Oskar Fajfer

6) Mikolaj Czapla

7) Marcel Studzinski

 

Kommentar från Kim:

“- I och med att den tilltänkta hemmapremiären regnade bort ser jag fram emot att få göra debut på hemmaplan idag. Förhoppningsvis kan vi vinna matchen och fortsätta vägen mot slutspelet. Det blir mycket nytt för mig eftersom jag aldrig har kört där tidigare men jag hoppas att jag kan hitta rätt snabbt på min nya hemmabana.”

0
Feed

Lämna en kommentar