Hemmamatch med Griparna väntar!

Allsvenskan börjar lida mot sitt slut och idag väntar både Griparna samt Örnarnas sista grundseriematch för säsongen. Ett av lagen har fortfarande chansen att ta sig vidare till slutspelet ifall de tar hem samtliga tre poäng ikväll.

 

Griparna parkerar för tillfället på en sjätteplats i tabellen med fyra vinster och fem förluster. Hemmalaget kommer ikväll göra en del förändringar då både lagkaptenen Kim Nilsson samt Patrick Skaarup är tillbaka i laget. När lagen möttes tidigare under säsongen vann Griparna borta med 49-41 vilket ger Nyköpingslaget ett övertag på 8p i kampen om bonuspoängen. Kim kommer köra på position nummer fem.

 

Griparnas laguppställning:

1) Anton Karlsson

2) Patrick Skaarup

3) Peter Ljung

4) John Lindman

5) Kim Nilsson (K)

6) Sammy Van Dyck

Lagledare: Mats Boström

 

Med fyra vinster samt fem förluster ligger Örnarna just nu på en fjärdeplats i tabellen. Bortalaget ställer bland annat upp med den meriterade slovenska föraren Matic Ivacic samt rutinerade svenska förarna Joel Andersson & Ludvig Lindgren.

 

Örnarnas laguppställning:

1) Joel Andersson

2) Maximilian Belsing

3) Matic Ivacic

4) Glenn Moi

5) Ludvig Lindgren (K)

6) Erik Persson

7) Alexander Jacobsson Sundkvist

Lagledare: Johan Nilsson, Felix Andersson & Niklas Klingberg

 

Matchkommentar från Kim:

”- Det är en tuff match som väntar. Vi är tyvärr rejält skadedrabbade men vi ska göra allt vi kan för att bärga tre poäng ikväll. Slutspelsplatsen ligger inte i våra händer men en vinst idag skulle fortfarande göra det möjligt. Vårt fokus på att vinna matchen så får vi se hur långt det tar oss!”

0
Feed

Lämna en kommentar