Hemmamatch med Rospiggarna väntar ikväll!

Efter förra veckans förlust borta i Småland är det nu ett revanschlystet Rospiggarna som välkomnar Västervik till Credentia Arena för kvällens returmöte.

 

Med två vinster och fem förluster parkerar Rospiggarna just nu på en sjätteplats i tabellen. De kommer ikväll göra en del förändringar då Kai Huckenbeck är tillbaka efter skadan och bildar reservparet tillsammans med Daniel Henderson samtidigt som Szymon Wozniak gör sin första match för säsongen i rospiggsoverallen och bildar par med lagkaptenen Kim Nilsson.

 

Rospiggarnas laguppställning:

1) Szymon Wozniak

2) Kim Nilsson (K)

3) Victor Palovaara

4) Andzejs Lebedevs

5) Timo Lahti

6) Daniel Henderson

7) Kai Huckenbeck

Lagledare: Peter Jansson

 

Västervik har inlett årets säsong starkt och ligger för tillfället på en andraplats i tabellen med fem vinster och ett oavgjort resultat. De kommer till största delen köra vidare med samma lag som i tisdags men tvingas till en förändring då Gleb Chugunov är fortsatt skadad efter en krasch i Polen i torsdags. In kommer istället den lovande australiensaren Jaimon Lidsey.

 

Västerviks laguppställning:

1) Bartosz Smektala

2) Jaimon Lidsey

3) Fredrik Lindgren (K)

4) Mads Hansen

5) Pawel Przedpelski

6) Anton Karlsson

7) Peter Ljung

Lagledare: Morgan Andersson & Christian Carlsson

 

Kommentar från Kim:

”- Det var tufft förra veckan i Västervik men det gäller att vi inte tänker för mycket på det utan laddar om och försöker vinna dagens match. Västervik har ett starkt och jämnt lag så det kommer bli tufft även ikväll samtidigt har vi hemmabana nu vilket är en stor fördel. Vi får tillbaka Kai till laget och då vår styrka i laget är jämnheten är det viktigt att vi har en sån förare på reserven för att ha bra förare från 1-7. Vi får även in Wozniak som gör sin första match för säsongen och som är en stabil poängplockare. Han har kört bra i Polen så det blir spännande att se vad han kan lyckas åstadkomma. Vi kommer ge allt ikväll och är otroligt revanschsugna!”

0
Feed

Lämna en kommentar