Hemmamatch väntar för Kims Rospiggarna!

Efter två veckors uppehåll är det ikväll dags för Kims Rospiggarna att ge sig ut på banan igen. Hemmamatch väntar när de välkomnar Indianerna till Credentia Arena!

 

Med två vinster och sex förluster parkerar Rospiggarna just nu på en sjätteplats i tabellen. De kommer ikväll göra en del förändringar då Kai Huckenbeck åkte på en hjärnskakning under en ligamatch i Polen i söndags. In kommer istället Adrian Miedzinski som därmed gör comeback i laget. De kommer också köra riders replacement för Andzejs Lebedevs som även han är skadad. Alla förare kommer kunna köra hans heat. Kim kommer köra på position nummer sju.

 

Rospiggarnas laguppställning:

1) Szymon Wozniak

2) Andzejs Lebedevs (R/R)

3) Victor Palovaara

4) Adrian Miedzinski

5) Timo Lahti

6) Daniel Henderson

7) Kim Nilsson (K)

Lagledare: Peter Jansson

 

Indianerna ligger för tillfället på en fjärdeplats i tabellen med tre vinster, ett oavgjort resultat samt tre förluster. I motståndarlaget får vi bland annat se de tidigare rospiggsförarna Max Fricke och Norbert Kosciuch, rutinerade danske föraren Niels-Kristian Iversen samt svenska framtidslöftena Gustav och Jonatan Grahn.

 

Indianerna laguppställning:

1) Chris Holder

2) Norbert Kosciuch

3) Niels-Kristian Iversen (K)

4) David Bellego

5) Max Fricke

6) Gustav Grahn

7) Jonatan Grahn

Lagledare: Peter Johansson

 

Kommentar från Kim:

”- Det ska bli kul att köra i Hallstavik igen. Vi behöver vinna idag och det gäller att vi är starka redan från start. Indianerna har ett starkt lag med Chris Holder som kör väldigt bra i Hallstavik samt Max Fricke som är VM-förare och har kört för Rospiggarna tidigare i spetsen. De är inte dåliga på någon position så det gäller att vi får till en bra inledning på matchen som vi håller hela vägen ut.”

0
Feed

Lämna en kommentar