Hemmamatch väntar för Griparna!

Speedwayveckan rullar vidare för Kim och på schemat idag står hemmamatch med Griparna när de regerande mästarna Indianerna gästar Nyköpings Motorstadion.

 

Med två vinster och en förlust parkerar Griparna för tillfället på en tredjeplats i tabellen. Till kvällens match är de rutinerade svenska förarna Peter Ljung och John Lindman tillbaka i laget efter att ha missat förra veckans bortamatch. Kim kommer ikväll köra på position nummer fem.

 

Griparnas laguppställning:

1) Peter Ljung

2) Jonathan Ejnermark

3) Anton Karlsson

4) John Lindman

5) Kim Nilsson (K)

6) Alexander Liljekvist

Lagledare: Felicia Svensson & Mats Boström

 

Indianerna har haft en tung inledning på säsongen och ligger just nu på en femteplats i tabellen efter två förluster. I deras lag får vi bland annat se den rutinerade finska föraren Tero Aarnio, fjolårets svenska juniormästare Gustav Grahn samt det lettiska framtidslöftet Ricards Ansviesulis.

 

Indianernas laguppställning:

1) Jonatan Grahn

2) Christoffer Selvin

3) Ricards Ansviesulis

4) Gustav Grahn

5) Tero Aarnio (K)

6) Hugo Lundahl

7) Eddie Bock

Lagledare: Robert Eriksson

 

Kommentar från Kim:

”- Efter förra veckans bortaförlust känns det skönt att vara tillbaka på hemmaplan igen med ett fulltaligt lag. Vi får tillbaka både Peter Ljung och John Lindman vilket är jätteviktigt. Lindman är en stark hemmaförare och Peter ska vara en säker poängplockare. Vi möter det laget som vi mötte i final förra året så det kommer bli tufft samtidigt som det blir en liten extra tändning. Det finns en extra revanschkänsla och vi vill studsa tillbaka nu efter förra veckans match så jag tror att alla förare är taggade på att vinna ikväll. Samtidigt möter vi ett bra och jämnt lag med flera killar som är på väg uppåt och som tar steg för steg hela tiden så det gäller att vi är med redan från start.”

0
Feed

Lämna en kommentar