Hemmapremiär ikväll för Griparna!

Igår körde Kim för Rospiggarna under deras bortamatch mot Masarna i Avesta. Idag väntar hemmapremiär för hans Griparna på Nyköpings Motorstadion när de tar sig an Smålänningarna.

 

Smålänningarna vann sin premiärmatch hemma mot Vargarna med 47-43. De ställer bland annat upp med den rutinerade svenska föraren Mathias Thörnblom, svenska talangen Casper Henriksson samt polska framtidslöftet Wiktor Jasinski.

 

Smålänningarnas laguppställning:

1) Casper Henriksson

2) Sammy Van Dyck

3) Emil Millberg

4) Mathias Thörnblom (K)

5) Wiktor Jasinski

6) Avon Van Dyck

Lagledare: Anders Fröjd

 

Även Griparna vann sin premiärmatch borta mot Örnarna med 49-41. De kör ikväll vidare med samma lag som då men med förändringen att Alexander Liljekvist kommer in på reservplats istället för Theo Bergkvist. Kim, som körde in fullt i sin förra allsvenskamatch, kommer ikväll köra på position nummer ett.

 

Griparnas laguppställning:

1) Kim Nilsson (K)

2) Jonathan Ejnermark

3) Anton Karlsson

4) John Lindman

5) Peter Ljung

6) Alexander Liljekvist

Lagledare: Mats Boström

 

Kommentar från Kim:

”- Det känns riktigt kul att äntligen få köra första hemmamatchen för säsongen i Allsvenskan. Jag hoppas vi kan fortsätta med samma goda känsla som vi hade förra veckan när vi vann i Mariestad. Vi möter ett jämnstarkt Smålänningarna som är starka på alla positioner med många unga killar i laget som kan överraska så det gäller att vi hittar rätt redan från heat 1. Jag hoppas att det kommer mycket publik som hejar fram oss till en ny seger!”

0
Feed

Lämna en kommentar