Ikväll är det dags för hemmapremiär för Kims Rospiggarna!

Lite mer än sju månader har gått sedan Rospiggarnas senaste hemmamatch i BAUHAUS-ligan då de mötte Smederna i semifinalen. Ikväll är det dags för livespeedway i Hallstavik igen och motståndet står även den här gången Smederna för.

 

Smederna ställer ikväll upp med samma lag som i torsdags men med lite positionsändringar. Även Rospiggarna gör lite positionsändringar i laguppställningen och Kim kommer ikväll köra tillsammans med Kai Huckenbeck under deras tre första heat för kvällen. 

 

Rospiggarnas laguppställning:

1) Andzejs Lebedevs

2) Timo Lahti

3) Kim Nilsson (K)

4) Kai Huckenbeck

5) Adrian Miedzinski

6) Daniel Henderson

7) Victor Palovaara

Lagledare: Peter Jansson

 

Smedernas laguppställning:

1) Robert Lambert

2) Daniel Bewley

3) Michael Jepsen Jensen (K)

4) Pontus Aspgren

5) Kacper Woryna

6) Joel Andersson

7) Grzegorz Zengota

Lagledare: Jerker Eriksson, Jimmy Jansson & Stefan Jarl

 

Kommentar från Kim:

“- Det ska bli kul att komma hem igen och få köra en hemmamatch. Det är alltid speciellt med just den första hemmamatchen. Innan säsongen startade planerade vi att vinna alla matcher i Hallstavik och efter förra veckans otursvecka skulle det vara skönt att studsa tillbaka i form av en seger. Om jag talar för mig själv tycker jag att jag har grävt ner mig lite väl mycket efter förra veckan. Jag känner mig väldigt missnöjd och har grubblat kanske mer än vad jag borde göra egentligen för man vet hur lite det är som avgör. Det känns som vi måste få en nytändning och jag tror vi kan få det i och med en hemmamatch. Jag tror vi kommer vända det här, vi vill vinna till varje pris och vi är väldigt starka på hemmaplan. Sen gäller det att vi kommer iväg bättre från starttejpen och visar att det är kul att köra speedway i Hallstavik. Personligen kan jag bidra med positiviteten och försöka gräva fram lite glädje till laget. Nu har vi varit på bortaplan men ikväll är det andra bullar. Nu är det vi som bestämmer och ikväll ska vi vinna!”

0
Feed

Lämna en kommentar