Ikväll tar Kims Rospiggarna emot Dackarna i Hallstavik!

Med ett nyvunnet självförtroende efter förra veckans bortaseger mot Masarna är det nu ett taggat Rospiggarna som välkomnar de regerande mästarna Dackarna till Credentia Arena för Piggarnas andra hemmamatch för säsongen.

 

Med en vinst och fyra förluster ligger Rospiggarna just nu på en sjundeplats i tabellen. Till kvällens match är både Victor Palovaara & Daniel Henderson tillbaka i deras lag. Palovaara som gör sin första tävling efter skadan kommer bilda första paret tillsammans med Kim medan Henderson utgör reservparet ihop med Kai Huckenbeck.

 

Rospiggarnas laguppställning:

1) Kim Nilsson (K)

2) Victor Palovaara

3) Andzejs Lebedevs

4) Adrian Miedzinski

5) Timo Lahti

6) Daniel Henderson

7) Kai Huckenbeck

Lagledare: Peter Jansson

 

Motståndarna Dackarna parkerar just nu på en sjätteplats i tabellen med en seger och fyra förluster inskrivet på kontot. I deras lag är Adam Ellis tillbaka i startsjuan och vi får även se förare som Jacob Thorssell, Rasmus Jensen samt nuvarande VM-tvåan Maciej Janowski.

 

Dackarnas laguppställning:

1) Brady Kurtz

2) Adam Ellis

3) Jacob Thorssell (K)

4) Rasmus Jensen

5) Maciej Janowski

6) Ludvig Lindgren

7) Viktor Trofimov

Lagledare: Mikael Teurnberg

 

Kommentar från Kim:

”- Förra veckans vinst var jätteviktig. Det är det vi har jobbat för under hela säsongen och det känns skönt att ha det i ryggen inför kvällens match då uppladdningen blir en annan. Samtidigt vill vi vinna hemma nu och bärga första hemmavinsten så allt fokus kommer ligga på det och vi kommer vara taggade till tusen. Vi möter Dackarna som har ett jämnt och bra lag så det kommer bli en väldigt tuff match. De har flera förare som har kört för Rospiggarna tidigare och som hittar runt bra på banan. För vår del blir det viktigt att vi fortsätter få till jämnheten och att alla fortsätter leverera bra med poäng. Vi kommer göra allt för att köra hem säsongens första hemmaseger ikväll.”

0
Feed

Lämna en kommentar