Individuella SM-finalen väntar!

Ikväll avgörs årets individuella SM-final på Sviestads Motorstadion i Linköping och för första gången någonsin kommer SM-finalen ingå i SM-veckan. Kim har startnummer elva.

 

Kommentar från Kim:

”- Det känns förväntansfullt och spännande inför kvällen. Det är ett tufft motstånd och kommer bli lika hårt som vanligt att vara med uppe i toppen. Just att speedwayen är med i SM-veckan är roligt då det är viktigt för sporten att synas på lite andra ställen än vad den brukar. Precis som vanligt gäller det att vara med hela tiden och inte göra några misstag samtidigt är det under sista minuten och sista heatet som allting avgörs och ska man lyckas vinna måste man ha marginalerna på sin sida. När man väl är där kan allting hända. Jag tycker jag har gjort bra SM-finaler under de senaste åren men det har inte räckt hela vägen till vinst ännu. Men det får vi se till att vända på ikväll!”

 

Startfältet:

1) Ludvig Lindgren (Målilla MK)

2) Victor Palovaara (Rospiggarna SK)

3) Jonatan Grahn (Kumla MSK)

4) Christoffer Selvin (Kumla MSK)

5) Oliver Berntzon (Gislaveds MK)

6) Anton Karlsson (Westerviks MSK)

7) Joel Andersson (Smederna SF)

8) Tomas H Jonasson  (SMK Motala SK)

9) Peter Ljung (Westerviks MSK)

10) Philip Hellström Bängs (Masarna SK)

11) Kim Nilsson (Rospiggarna SK)

12) Gustav Grahn (Kumla MSK)

13) Daniel Henderson (Rospiggarna SK)

14) Antonio Lindbäck (Masarna SK)

15) Jacob Thorssell (Målilla MK)

16) Casper Henriksson (Gislaveds MK)

17) Rasmus Broberg (SMK Motala) (Banreserv)

18) Emil Millberg (Masarna SK) (Banreserv)

 

Tävlingen startar klockan 18:00. Har man inte möjlighet att medverka på plats i Linköping kommer finalen även sändas live på SVT-play.

Länk till SVT:s sändning: https://www.svtplay.se/video/35594745/sm-veckan/sm-veckan-28-juni-18-00?fbclid=IwAR2OeVz0MEupvVNR_ra319hELxHBHZ68khY0mtfG3wEUZOddqtZeGGqEANM

0
Feed

Lämna en kommentar