Kim förlänger med Rospiggarna!

Kontraktet med en klubb i svenska högstaligan BAUHAUS-ligan är nu påskrivet och precis som under de senaste två säsongerna kommer Kim att köra för Rospiggarna.

 

”- Det känns bra att förlänga med Rospiggarna. Jag trivs väldigt bra i klubben och då det kommer bli mycket förändringar som det är redan inför GP-serien och med ett i stort sett helt nytt team känns tryggheten som jag känner i klubben väldigt viktig. Det känns som att klubben börjar lite på en ny kula till nästa säsong med lite nya namn och unga killar som ansluter och där tror jag att jag kan tillföra mycket med den rutinenen jag besitter. Lyckas vi skapa en lika bra sammanhållning som vi haft tidigare så att alla drar åt samma håll tror jag att det kommer bli riktigt bra. Jag ser verkligen fram emot att träffa både publiken och alla i föreningen igen under säsongen 2023!"

 

Med elitseriekontraktet påskrivet har nu Kim gjort med klart med sina tre klubbar till nästa års säsong. Utöver Rospiggarna har han även valt att förlänga med Griparna i Allsvenskan samt med Landshut Devils i polska andraligan eWinner 1. Liga.

 

”- Ytterligare en sak som är avbockad så det är skönt att det är definitivt nu. Det är alltid en del att tänka på när man väger fram och tillbaka vart man ska köra men nu när alla klubbar är klart så vet man vad man har att jobba utifrån. Även om jag hela tiden har vetat vilka ligor jag vill åka i så är det mycket som blir olika beroende på vart man kör. Jag har gått mycket på vad jag vet funkar för mig. Jag trivdes bra i Landshut och i Griparna har allting fungerat samt att det är nära hem så jag har egentligen gått på tryggheten rakt igenom. Förhoppningsvis kommer det inte vara lika mycket strul med flygen under nästa säsong men vi kommer också ha ett lite annat upplägg med i stort sett samma cyklar överallt. Det blir en förändring som jag tror kommer hjälpa då jag kommer kunna välja lite mer vad man ska åka på.”

0
Feed

Lämna en kommentar