Kims Rospiggarna stod för en gedigen laginsats som bärgade 3p på hemmaplan!

Under tisdagen tog Kims Rospiggarna emot Masarna på Credentia Arena, Matchen började jämt då det första heatet slutade 3-3 men redan i det andra heatet körde Kim Nilsson och Kevin Juhl Pedersen in Rospiggarnas första 5-1:a för kvällen. Efter två lika resultat, 3-3, i heat 3 och heat 4 vann hemmalaget heat 5 med en 4-2:a. Heat 7 till och med heat 9 slutade med idel 5-1:or för Rospiggarnas del först av Kim Nilsson och Victor Palovaara följt av Tomasz Gapinski och Szymon Wozniak samt firma Nilsson/Lahti och hemmalaget körde även in två stycken 4-2:or under heat 10 & heat 11. Efter en 3-3:a i heat 12 körde Victor Palovaara och Timo Lahti in Piggarnas femte 5-1:a under heat 13. Nomineringsheaten slutade 4-2:a till vardera lag, först Rospiggarna och sedan Masarna, vilket gav slutresultat 58-32 och Rospiggsseger. Piggarna körde även hem bonuspoängen efter att ha vunnit det totala med 112-68. Kim blev framröstad till "matchens rospigg" av rospiggsfansen för andra hemmamatchen i rad.

 

Rospiggsförarnas poäng:

1) Victor Palovaara: 13p+1 (0,3,2*,3,3,2)

2) Andzejs Lebedevs: R/R

3) Szymon Wozniak: 13p+1 (2,3,2*,3,3)

4) Tomasz Gapinski: 8p+1 (1*,0,3,3,1)

5) Timo Lahti: 10p+2 (3,2,2*,1,2*,0)

6) Kim Nilsson: 10p+1 (3,1*,3,3,FX)

7) Kevin Juhl Pedersen: 4p+1 (2*,1,1)

 

Kommentar från Kim:

”- Otroligt skön seger. Vi visste på pappret att vi skulle vara starkare men samtidigt gäller det att inte slappna av för mycket utan försöka hålla fokus hela tiden och köra in så många poäng som möjligt och det tycker jag att vi gjorde väldigt bra idag. Vi lyckades hålla fokuset hela tiden och bara mosa på. Med tanke på att det blir ett break nästa vecka så är det skönt att ta med sig den här segern in i det. För egen del kändes det bra. Under mitt andra heat fick jag en bra start men cykeln var lite fel inställt så jag blev omåkt där men annars tycker jag att jag gjorde det bra rakt igenom. Roligt att bli framröstad till matchens förare. Det är alltid kul men vi gör det bra som lag idag.

 

Kim var dessvärre med om en krasch under sitt femte heat för matchen.

”- Det känns väl okej ändå. Jag landade på höften och på huvudet så det är väl det som har tagit mest stryk. Nu blir det lite vila och sen får jag se när jag kommer tillbaka igen.”

0
Feed

Lämna en kommentar