Med två bra tävlingar i ryggen väntar nu bortamatch med Landshut Devils!

Det har varit en lyckad vecka för Kim. I tisdags blev han fullpoängad när hans Rospiggarna besegrade Dackarna hemma med 48-42. Under torsdagen gjorde han sin första match för säsongen med Griparna. Trots att laget föll borta mot Gislaved med 33-57 slutade säsongsdebuten i 17p (3,3,3,2,3,3). Idag väntar en ny uppgift nämligen bortamatch med Landshut Devils. För motståndet står Wybrzeze Gdansk.

 

Med två vinster samt två förluster parkerar Wybrzeze Gdansk för tillfället på en femteplats i tabellen. I hemmalaget får vi bland annat se rutinerade förarna Norbert Kosciuch och Nicolai Klindt samt danska framtidslöftet Mads Hansen.

 

Wybrzeze Gdansk: 1) Norbert Kosciuch, 2) Mads Hansen, 3) Daniel Kaczmarek, 4) Ännu inte bekräftat, 5) Nicolai Klindt, 6) Seweryn Orgacki & 7) Milosz Wysocki

 

Landshut Devils har haft en tuff inledning på säsongen och ligger just nu på en åttondeplats i tabellen efter en vinst samt fyra förluster. Bortalaget mönstrar samma lag som under deras två senaste hemmamatcher.

 

Landshut Devils: 1) Kai Huckenbeck, 2) Martin Smolinski, 3) Marius Hillebrand, 4) Kim Nilsson, 5) Dimitri Bergé, 6) Norick Blödorn, 7) Erik Bachhuber

 

Matchkommentar:

”Efter torsdagens allsvenska match där jag kände att allting fortfarande stämde för mig ser jag fram emot dagens körning. Jag tror vi har en stor chans att kunna ta en andra seger. Banan i Gdansk brukar passa oss ganska bra men de har ett starkt lag så det gäller att vi får till en bra början på matchen och känner att vi är med. Vi har ett jämnt och bra lag och kan vi få övertag på reserven är det en bonus för just reservkampen är en viktig kugge för att kunna vinna. Sen gäller det att alla kommer igång på ett bra sätt. För egen del har jag en bra känsla då jag känner att det verkligen har släppt i Sverige och jag hoppas att jag kan fortsätta på den vägen även utomlands. När man känner att grejerna fungerar som det ska göra åker man till tävlingarna med ett helt annat självförtroende. Jag kommer göra allt jag kan för att vi ska köra hem vår andra seger!”

0
Feed

Lämna en kommentar