Ny bortamatch med Rospiggarna väntar!

Det är speedwaytisdag och det har blivit dags för en ny bortamatch för Kims Rospiggarna när de ikväll tar sig an Piraterna på deras hemmabana RMV Skog Arena i Motala.

 

Med två vinster samt en förlust inskrivet på kontot ligger Piraterna just nu på en andraplats i tabellen. Noterbart är att Motalagänget har varit starka på sin hemmabana och att deras två segrar har kommit på just deras hemmaarena.

 

Piraternas laguppställning:

1) Wiktor Lampart

2) Jakub Jamrog

3) Tomas H Jonasson

4) Jonas Seifert-Salk (K)

5) Piotr Pawlicki

6) Rasmus Broberg

7) Vaclav Milik

Lagledare: Daniel Davidsson

 

Rospiggarna kör vidare med den stommen som de har hållit under säsongen men kommer köra riders replacement för Szymon Wozniak som är fortsatt skadad. Kim kommer ikväll köra på position nummer fem.

 

Rospiggarnas laguppställning:

1) Timo Lahti

2) Victor Palovaara

3) Andzejs Lebedevs

4) Szymon Wozniak (R/R)

5) Kim Nilsson (K)

6) Kai Huckenbeck

7) Daniel Henderson

Lagledare: Peter Jansson

 

Kommentar från Kim:

“- Jag tycker känslan i laget är bra och det känns som att vi kan åka dit och vinna även fast det kommer bli en tuff fight. Vi får absolut inte underskatta Piraterna. Banan i Motala kan bjuda upp till riktigt bra heat om den är fint preparerad och när den är det är det en av mina favoritbanor. Personligen känner jag att har startat bra och åker bra på banan men det är de där marginalerna som inte riktigt är där än och det kanske har lite med att göra att jag inte har åkt jättemycket ännu om man jämför med de som har åkt i två månader. Det kan vara att jag behöver lite flera heat för att få med mig marginalerna. Det är så otroligt lite som skiljer men jag har ändå en positiv känsla. Jag trivs bra på cyklarna och körningen känns bra men jag vill få ut det i poäng också och inte bara i känslan. Sedan förra matchen har vi i laget pratat ihop oss en hel del. Det känns som att vi har det inom oss men vi måste börja få ut det på banan också. Och det kommer vi se till att vi får ut ikväll när vi tar säsongens första vinst!”

 

Har du inte möjlighet att medverka på plats i Motala kommer tävlingen sändas live på cmore.se. För att kunna se matchen via C More måste man teckna månadsabonnemanget ”C More Plus” för 299kr/månad.

Länk till C More:s livesändning: https://www.cmore.se/sport/spel/13764217-piraterna-rospiggarna

 

Första heatet startar klockan 19:00.

0
Feed

Lämna en kommentar