Premiär ikväll för Griparna!

Ikväll är det dags för premiären av allsvenskan för Kims Griparna när de beger sig till EHCC Arena i Mariestad för att ta sig an Örnarna.

 

Senast Örnarna körde en allsvensk match var i augusti 2017. Efter att ha stått över ligan i nästan fem års tid gör de nu comeback och kommer ikväll ställa upp med följande lag:

1) Joel Andersson

2) Maximilian Belsing

3) Johannes Stark

4) Tomasz Orwat

5) Ludvig Lindgren (K)

6) Erik Persson

7) Alexander Jacobsson Sundkvist

 

Griparna slutade på en andraplats i allsvenskan under förra årets säsong. Precis som ifjol kommer Kim köra för Nyköpingslaget och han kommer ikväll köra på position nummer fem.

 

Griparnas laguppställning:

1) Anton Karlsson

2) John Lindman

3) Peter Ljung

4) Jonathan Ejnermark

5) Kim Nilsson (K)

6) Theo Bergkvist

 

Kommentar från Kim:

”- Det känns roligt att det drar igång. Förutom Rospiggarna är Griparna det andra laget som jag hade tänkt att köra för så det är såklart roligt att nu få köra för båda. Vi möter ett väldigt jämnt lag där deras 1-5 är ruskigt jämna. Alla i deras lag kommer kunna ta många poäng så det gäller att vara på tå redan från start. Vi i Griparna kommer från en riktigt bra fjolårssäsong där vi hade ett roligt och framgångsrikt år även fast vi givetvis ville vinna när vi väl stod i final. Vi har kvar ganska många förare från förra året och grunden i laget är samma med mig, Peter Ljung, John Lindman som är en lokal förare samt Anton Karlsson men vi har även fått in lite nya unga killar som The Bergkvist. Jag hoppas vi kan fortsätta på det spåret vi skapade förra året. Jag brukar trivas bra på banan i Mariestad och det är en rolig bana att komma till. När den är väl preparerad är det en av Sveriges roligaste banor att köra på så jag hoppas att den är fin och bjuder upp till bra speedway.”

0
Feed

Lämna en kommentar