Slutspel väntar för Kims Landshut Devils!

Grundserien av polska andraligan ewinner 1.liga är nu avslutad och det har blivit dags för slutspelet. Närmast på tur står kvartsfinalerna där Kims Landshut Devils kommer att ställas mot Wilki Krosno. Landshut kommer inleda kvartsfinalerna med att köra hemma ikväll medan returmötet körs i Krosno söndagen 21 augusti.

 

Landshut Devils slutade på en fjärdeplats i årets tabell med sju vinster samt sju förluster. Hemmalaget kommer till största delen köra vidare med samma lag som tidigare men gör en förändring då Mario Niedermeier bildar reservparet ihop med Norick Blödorn. Kim kommer köra på position nummer två. När Landshut mötte Krosno tidigare under säsongen vann de hemma med 49-41.

 

Landshut Devils laguppställning:

1) Kai Huckenbeck

2) Kim Nilsson

3) Valentin Grobauer

4) Mads Hansen

5) Dimitri Bergé

6) Mario Niedermeier

7) Norick Blödorn

 

Med åtta vinster samt sex förluster placerade sig Wilki Krosno på en tredjeplats i tabellen. Till dagens match är Andzejs Lebedevs tillbaka i bortalaget efter sin skada. I motståndarlaget får vi även se förare som rutinerade polska förarna Tobiasz Musielak & Mateusz Szczepaniak samt tidigare EM-tvåan Vaclav Milik.

 

Wilki Krosnos laguppställning:

1) Tobiasz Musielak

2) Rafal Karczmarz

3) Mateusz Szczepaniak

4) Vaclav Milik

5) Andzejs Lebedevs

6) Franciszek Karczewski

7) Krzysztof Sadurski

 

Matchkommentar från Kim:

”- Jag ser fram emot dagens kvartsfinal. Vi vet om att vi är väldigt hemmastarka och vann hemma mot Wilki Krosno under grundserien. Samtidigt var det nyligen som vi mötte Krosno hemma i Landshut vilket kan vara en fördel för deras del att få komma dit igen ganska tätt inpå. Det är ett bra lag vi möter och vi har några bortfall i vårt lag så det kommer bli en tight match. Precis som alltid är det viktigt att vi är med från tejpen och att vi är med från början av matchen.”

0
Feed

Lämna en kommentar