Tävlingsdags igen!

Efter att ha spenderat natten i bussen på väg mot Polen väntar idag en ny match tillsammans med Landshut Devils. Efter att ha inlett säsongen med två förluster är det ett revanschlystet Landshut som tar sig an Orzel Lódz på bortaplan.

 

Orzel Lódz ligger just nu på en fjärdeplats i tabellen med en vinst samt en förlust. Motståndarlaget ställer bland annat upp med rutinerade polska föraren Tomasz Gapinski, tidigare GP-föraren Niels-Kristian Iversen samt Kims lagkompis i Sverige, Timo Lahti.


Orzel Lódz:
1) Timo Lahti
2) Jakub Jamróg
3) Tomasz Gapinski
4) Tom Brennan
5) Niels-Kristian Iversen
6) Aleksander Grygolec
7) Mateusz Dul


Landshut Devils har haft en tuff inledning på säsongen och parkerar just nu på en sjundeplats i tabellen efter två förluster. Till dagens match gör Sandro Wassermann säsongsdebut i bortalaget. Kim kommer köra som nummer fyra.


Landshut Devils:
1) Kai Huckenbeck
2) Sandro Wassermann
3) Lukas Baumann
4) Kim Nilsson
5) Dimitri Bergé
6) Norick Blödorn
7) Erik Bachhuber


Matchkommentar från Kim:
”- Det kommer bli tufft med tävling redan klockan två dagen efter GP-tävlingen speciellt då det blev en riktig regntävling. Jag har rest i bussen hela natten direkt till banan i Lodz. För att vi ska ta vår första seger för i år gäller det att alla presterar som de kan. Jag har bra minnen från banan i Lodz och hoppas jag kan bidra med mycket poäng till laget!”

0
Feed

Lämna en kommentar