Toppmöte väntar i Norrköping!

Efter att ha kvalat sig vidare till GP-Challenge i måndags och vunnit hemma med Rospiggarna igår väntar nu tredje dagen med körning för Kim när hans Griparna som just nu leder Allsvenskan möter serietvåan Vargarna.

 

Med en vinst och en förlust parkerar Vargarna just nu på en andraplats i tabellen. I deras lag ikväll gör Rafal Karczmarz debut och vi får även se förare som Mateusz Tonder, Daniel Henderson & William Björling. Vargarna visade prov på att de är hemmastarka då de vann hemmapremiären mot Indianerna förra veckan med 49–41.

 

Vargarna:

1) Mateusz Tonder

2) Marius Hildebrand

3) Damian Pawliczak

4) Rafal Karczmarz

5) Daniel Henderson (K)

6) William Björling

7) Albin Born

 

Griparna som har inlett säsongen starkt med två raka segrar toppar i nuläget tabellen. Laget från Nyköping saknar ikväll Peter Ljung och John Lindman samtidigt som Patrick Skaarup gör debut. Kim kommer ikväll köra på position nummer fem.

 

Griparna:

1) Anton Karlsson

2) Jonathan Ejnermark

3) Patrick Skaarup

4) Alexander Liljekvist

5) Kim Nilsson (K)

6) Theo Bergkvist

 

Kommentar från Kim:

“- Det ska bli kul att köra på min gamla hemmabana i Norrköping igen. Vi möter ett väldigt starkt hemmalag i Vargarna. Det kommer bli en tuff match då vi saknar både Peter Ljung och John Lindman samtidigt som vi får in den unge talangen Patrick Skaarup. Vi åker till Norrköping med samma mål som vanligt, att vinna!

0
Feed

Lämna en kommentar