@KimNilsson233

SPONSORS

Ösmo IndustrigummiSpecialist inom transportbandsteknologi och Industrigummi.


Försäljning av transportband, gummi, plast och tillbehör till alla typer av transportörer.

Utför montage, reparation och underhåll i Stockholms området.

Återförsäljare av Continental Conti Tech transportband och transportbandstillbehör

Dags för besiktning? 

Vi garanterar alltid lätta fordon besiktningstid inom 24 timmar! Vilka fordon du än äger, så kan du alltid boka din besiktning hos oss – eller betala, omboka/avboka en redan bokad besiktningstid. Besök vår hemsida!

TEAM KENTAS

Vi har en komplett maskinpark med lastbilar, lastväxlare och kranbil samt grävmaskiner, hjullastare, traktor- och minigrävare samt tre stycken mobila stenkrossar. Vi utför allt inom mark- och anläggningsarbeten, som t ex. schaktarbeten, dräneringsarbeten, infiltrationer, tomtplanering, kabel- och rördragningar, samt vägunderhåll.

Ready to race!

Östlund Entreprenad - vi kan maskiner!

Vårt verksamhetsområde är cirka 70 mils radie kring Uppsala. Vi har för närvarande 30st anställda i företaget. Några av våra tjänster är: Entreprenad, Schakt, Transport, Last, Byggkörning med källsortering av sopor

Gummicentralen har däck till alla fordon på hjul, oavsett storlek.

Får du punktering på din lastbil, grävare eller hjullastare, oavsett storlek på hjulen, så kommer dom ut med servicebilen och lagar däcket på plats hos dig.  

Däckleverantörer är bl a Michelin, Good-Year, Yokohama. Sava och Continental, vi har naturligtvis också andra fabrikat. Ring oss. Samtalet lönar sig.

Pelles Service - skog & trädgård


Med närmare 40 års erfarenhet av skog- och trädgårdsbranschen vet vi att kvalitet och service är oerhört viktigt för våra kunder. Vi ser alltid till att kunden hamnar i fokus. Vår ambition är att alltid vägleda kunden till rätt produkter och samtidigt erbjuda bästa tänkbara service. Hos oss hittar ni ett komplett sortiment av varor från Husqvarna, Jonsered, Honda, Toro, Kawasaki, Goes, Suzuki och Arctic Cat. Ni som kund har alltid möjligheten att titta, känna och provköra våra produkter. Vi erbjuder ett stort sortiment med produkter, från marknadens största leverantörer, vilket ger er som kund en trygghet vid framtida köp!

Trädgårdsmaskiner & redskap för park och skog

Gårdmans Transport AB


Vi är din flexibla partner inom anläggning och maskintransporter

Exclusive Cars


Don't dream it - Drive it!


Välkommen till Exclusive Cars – När känslan avgör…


Hos Exclusive Cars hittar du servicen och bilmodellerna som du inte finner hos de vanliga bilhandlarna och så har det varit i över 25 år. Vi är marknadsledare på import av bilar från Nordamerika. Besök vår hemsida!